Dermatologická a estetická
ambulance Bolatice – Opava

Objednejte se+420 553 662 738


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. MUDr.Táňa Lefnerová veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá MUDr.Táňa Lefnerová s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSS

Novinky

od 13.12. - 15.12. 2017 zavřeno

29. září 2017
od 13.12. - do 15. 12.2017 máme  pro dovolenou zavřeno

Nový diodový laser

25. leden 2014
Díky novému laseru vám nyní nabízíme možnost trvalého odstranění ochlupení kdekoli na těle či odstranění nežádoucích cévních projevů, jako jsou žilky v obličeji či na dolních končetinách.

Těšíme se na Vás

MUDr. Táňa Lefnerová


Rychlý kontakt

MUDr. Táňa Lefnerová
Opavská 7 
747 23 Bolatice – Opava

Tel.: +420 553 662 738
E-mail:

Ordinační hodiny

Po 08:00 – 12:00 13:00 – 17:00
Út 08:00 - 12:00 objednaní  
St 08:00 - 11:30 12:30 - 15:00 objednaní
Čt 08:00 - 12:00 13:00 - 15:00
08:00 - 12:00 objednaní  

Partneři naší ordinace

Medical clinic Medicaltech
Dermatologická a estetická ambulance Ostrava

© 2017, MUDr. Táňa Lefnerová – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑